Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest dipstick

Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. In België binnen 2 tot 3 werkdagen in huis met Bpost. Rest van Europa 4 tot 5 werkdagen.
Verzenden (Laatste 150 reacties) Sensitest Ovulatietest dipstick

Sensitest ervaring verzending Klant-tevredenheid: 97.2%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 97.2%
Klant waardering: zeer tevreden
Bestelt en volgende dag in huis in discrete verpakking

Werkhoven
3 apr 2019 11:21
Klant waardering: zeer tevreden
Ga zo door! Niets op aan te merken.

28 mrt 2019 23:43
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, keurig onherkenbaar verpakt.

Tilburg
27 mrt 2019 22:31
Klant waardering: zeer tevreden
Goede levering!

8310
26 mrt 2019 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Prima service!

Putten
20 mrt 2019 21:33
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het als brievenbuspakketje kan. Daar hoef je niet voor thuis te blijven :).

Den Haag
15 mrt 2019 18:30
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging was prima.

Limburg
14 mrt 2019 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet en het past door de brievenbus!

Valkenswaard
7 mrt 2019 14:35
Klant waardering: zeer tevreden
Heel fijn dat het in een anonieme envelop is geleverd. Gewoon in de brievenbuspost. Ideaal.

Enschede
7 mrt 2019 12:49
Klant waardering: zeer tevreden
Het past door de brievenbus, dus het wordt niet bij de buren afgegeven.

Heerhugowaard
3 mrt 2019 10:01
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet

Valkenswaard
2 mrt 2019 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Het kan door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Veenendaal
28 feb 2019 08:41
Klant waardering: zeer tevreden
Was super snel bezorgd en goed verpakt.

Bergschenhoek
27 feb 2019 07:15
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakketje past door de brievenbus. Handig, want ik hoefde er niet voor thuis te blijven.

Ridderkerk
26 feb 2019 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Snel geleverd en fijn dat het niet aan de envelop te zien is wat er in zit.

Leiden
26 feb 2019 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag al in huis. Helemaal top!

Valkenswaard
26 feb 2019 13:32
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet, witte envelop, past door brievenbus

Zwolle
22 feb 2019 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden!

Leuven
22 feb 2019 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Goed, aan de buitenkant is niet te zien wat erin zit!

Dordrecht
20 feb 2019 23:06
Klant waardering: tevreden
Ik zou het fijn vinden als het sneller geleverd zou kunnen worden. Het duurde nu een aantal dagen voor het binnen was.

(Reactie Sensitest:) Dank voor je review. Wat vervelend dat je pakje te laat was. Normaal is de bezorging binnen 24 uur. Helaas laat de post het soms afweten, ondanks dat het pakje hier dezelfde dag nog wordt verzonden. Hopelijk is het de volgende keer weer op tijd. Mocht je problemen ervaren met de bezorging, bel dan even met de klantenservice.

20 feb 2019 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en anoniem

Anoniem
13 feb 2019 22:10
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging was prima

Oldenzaal
12 feb 2019 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Pakketje werd met de brievenbus post meteen de volgende dag bezorgd.

Steenwijk
12 feb 2019 08:10
Klant waardering: zeer tevreden


11 feb 2019 20:37
Klant waardering: zeer tevreden
Word blanco verpakt dus niemand weet wat er in dat pakje zit. Vond ik zelf wel heel prettig! Handige webshop, duidelijke uitleg en voordelige prijzen! Snelle service ook.

Breda
10 feb 2019 19:53
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Oosterhout
10 feb 2019 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Onwijs snelle levering echt heel erg fijn

Vollenhove
10 feb 2019 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Keurig, niets op aan te merken.

Gameren
8 feb 2019 21:29
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle levering

Hoorn
30 jan 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Top! Snelle levering. Prima!

Zuidhorn
28 jan 2019 22:37
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet brievenbuspakje

Roden
28 jan 2019 18:50
Klant waardering: zeer tevreden
Prima discrete verpakking

Heerhugowaard
28 jan 2019 10:27
Klant waardering: tevreden
Anoniem pakje in brievenbus = gemakkelijk

Schilde
25 jan 2019 15:52
Klant waardering: zeer tevreden
Het past gewoon door de brievenbus dus ideaal.

23 jan 2019 09:25
Klant waardering: tevreden
Netjes bezorgd door de brievenbus

Vlaardingen
22 jan 2019 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel in huis!

Berghem
21 jan 2019 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Goed was ook snel en gemakkelijk door de brievenbus ideaal super.

Rotterdam
20 jan 2019 10:49
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd, in de brievenbus, in neutrale envelop (zoals beloofd op de site).

Groningen
17 jan 2019 19:21
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging in de brievenbus, anoniem pakje.

17 jan 2019 16:15
Klant waardering: zeer tevreden
Anonieme en snelle bezorging

16 jan 2019 08:20
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet!

Hoorn
15 jan 2019 06:49
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt discreet verzonden, en je hoeft niet thuis te zijn. Past door de brievenbus

Bunschoten
12 jan 2019 05:14
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het onherkenbaar verstuurd wordt

9 jan 2019 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Pakketjes waren super snel binnen met post.nl!

Berkel-enschot
4 jan 2019 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Super snel! Helemaal goed!

Balgoy
28 dec 2018 21:04
Klant waardering: zeer tevreden
Veilig indien het nog geheim is voor anderen. Geen reclame op het pakketje. Zowel ovulatietetesten als zwangerschapstesten hier besteld en erg netjes (zonder reclame op het pakketje) en snel ontvangen.

Andijk
24 dec 2018 19:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, al met al prima!

Oosterhout
21 dec 2018 10:33
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging is goed. Het is simpel, maar overzichtelijk.

Geleen
19 dec 2018 14:27
Klant waardering: zeer tevreden
Aan de buitenkant is niet te zien van wie het komt, wel zo fijn. Duidelijke site, makkelijk bestellen.

18 dec 2018 07:59
Klant waardering: zeer tevreden
Anoniem verpakt en handig dat t in de brievenbus past. De webwinkel is compleet. Alles is heel overzichtelijk ingedeeld. De informatie is zeer duidelijk. Je weet precies wat je in huis krijgt.

Almelo
11 dec 2018 15:04
Klant waardering: tevreden
Mijn bestelling had vertraging, maar sensitest kwam met een goede passende oplossing.

Beverwijk
2 dec 2018 08:45
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in de brievenbus. 4e zwangerschap en alles besteld hier, zeer tevreden.

30 nov 2018 20:36
Klant waardering: tevreden
Is helemaal prima

Zeeland
29 nov 2018 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
Anoniem in een bruine envelop en snelle levering zoals op de site vermeld staat.

Almere
25 nov 2018 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
De levering verliep zoals beloofd

Wilrijk
22 nov 2018 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel en discreet verstuurd.

Eindhoven
20 nov 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Door de brievenbus, dus dat was prima

Sittard
31 okt 2018 12:41
Klant waardering: zeer tevreden
Goed dat er vermeld word om welke grootte pakketje het gaat. of het door de bus kan, of aan de deur bezorgd word.

Groningen
31 okt 2018 08:42
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, past makkelijk door de brievenbus en niemand ziet wat je hebt gekocht;)

Arnhem
29 okt 2018 18:11
Klant waardering: zeer tevreden
Komt goed verpakt binnen!

Dedemsvaart
24 okt 2018 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt zorgvuldig in een doosje gedaan, snel en netjes afgeleverd zonder dat je aan de buitenkant kan zien wat je hebt besteld. dat is service.

Vlaardingen
24 okt 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakje is snel binnen en word verzonden in een neutrale verpakking

Ijmuiden
24 okt 2018 06:40
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag altyd geleverd

Drunen
23 okt 2018 16:09
Klant waardering: zeer tevreden
Het is fijn dat het door de brievenbus past zodat je niet thuis hoeft te blijven om een pakket aan te nemen.

Uden
22 okt 2018 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en snelle bezorging, zonder lange levertijd. Goede webwinkel, veel nuttig informatie staan daar en snelle goede servies. En als ze vaker aanbiedingen zullen hebben zou voor veel mensen dat nog aantrekkelijk maken.

Almere Buiten
18 okt 2018 08:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Amsterdam
8 okt 2018 19:30
Klant waardering: tevreden
Vrij snel in de brievenbus.

Lille
3 okt 2018 20:31
Klant waardering: zeer tevreden
Prima geen aanmerkingen

Hoofddorp
24 sep 2018 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Gewoon super snel en handig door de brievenbus

Nieuwegein
23 sep 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goed!

Groningen
21 sep 2018 22:25
Klant waardering: zeer tevreden
Perfect

Amersfoort
20 sep 2018 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Alles is goed gegaan

Heerde
18 sep 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging door de post is heel goed en vlot verlopen, was zelfs eerder toegekomen dan verwacht

Zelzate
18 sep 2018 17:13
Klant waardering: zeer tevreden
Hele snelle discrete bezorging!

Brabant
16 sep 2018 14:30
Klant waardering: zeer tevreden
De volgende dag al geleverd

Tilburg
13 sep 2018 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Super, en super snel, echter is hier een postbode die nog weleens pakketjes vast houdt en deze bezorger wordt nu in de gaten gehouden

Heerenveen
7 sep 2018 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, zeer vlot in huis.

5 sep 2018 13:11
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en vlot.

Zwolle
4 sep 2018 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en snel!

Hoofddorp
30 aug 2018 20:01
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes op tijd!

Amsterdam
25 aug 2018 08:12
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het anoniem word verzonden.

Hillegom
22 aug 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging is goed

20 aug 2018 11:45
Klant waardering: zeer tevreden
Super snel en discreet

Woerden
17 aug 2018 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Binnen 2 dagen had ik netjes mijn pakketje in de bus, zodat ik snel kon beginnen met testen. Mocht je dus op korte termijn testen nodig hebben, zijn ze op tijd binnen.

Zaandam
15 aug 2018 11:38
Klant waardering: tevreden
Ja zeker, handig en niet te moeilijk bij het betalen. ik kan gewoon bankcontact app gebruiken zonder moeilijkheden.

Borgerhout
13 aug 2018 02:56
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes verpakt

Waalwijk
8 aug 2018 22:12
Klant waardering: zeer tevreden
Discrete verpakking en snelle levering

Zwolle
3 aug 2018 09:29
Klant waardering: zeer tevreden
Goed verpakt, aan de buitenkant niet te zien waar het vandaan komt!

Zwolle
25 jul 2018 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Zelhem
24 jul 2018 15:55
Klant waardering: zeer tevreden
Snel levering en discreet verzonden

Apeldoorn
23 jul 2018 00:08
Klant waardering: zeer tevreden
Prima geregeld, volgende dag al vroeg bezorgd

Deunen
21 jul 2018 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering in een pakketje waarvan niks af te lezen valt!

Leuven
15 jul 2018 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag in huis

Helmond
9 jul 2018 20:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle discrete levering

Schiedam
5 jul 2018 20:27
Klant waardering: zeer tevreden
Erg snel

Nederland
28 jun 2018 18:53
Klant waardering: zeer tevreden
Goede snelle levering. Geen problemen. Zijn heel behulpzaam. Als ik vragen en suggesties heb wordt hier goed mee om gegaan

Alphen Aan De Rijn
24 jun 2018 19:39
Klant waardering: zeer tevreden
Mooi anoniem en past goed in de brievenbus.

Rotterdam
22 jun 2018 15:25
Klant waardering: tevreden
Meestal de volgende dag in huis op 1x na. Toen was mijn pakje een paar dagen te laat. Super service! Raad iedereen deze site aan. Je kan met al je vragen terecht en je krijgt meteen antwoord. Zo wordt zwanger worden een stuk makkelijker 😃

Helmond
21 jun 2018 21:00
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Rosmalen
16 jun 2018 12:53
Klant waardering: zeer tevreden
Voor post nl niet echt ze zijn tegenwoordig steeds een paar uur later pas met bezorgen.

Rijswijk
11 jun 2018 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Snel

Vlissingen
10 jun 2018 23:28
Klant waardering: zeer tevreden
Allemaal top, kon gewoon in de brievenbus

Diepenbeek
8 jun 2018 22:12
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Den Haag
1 jun 2018 22:04
Klant waardering: zeer tevreden
Vind de brievenbus post bezorging super

Rotterdam
31 mei 2018 12:19
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle service. Zeer goed en duidelijke uitleg... Beste shop ooit!

Nijmegen
31 mei 2018 02:39
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering in blanco enveloppe.

Enschede
27 mei 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het meteen de volgende dag binnen gekregen, een super service!

Enschede
22 mei 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Goede bezorging

Veghel
16 mei 2018 08:04
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte levering, niets op aan te merken

Aalst
12 mei 2018 10:05
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakje word echt discreet verpakt

Didam
11 mei 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd.

Groningen
7 mei 2018 23:37
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer correct! Top!

8300
7 mei 2018 20:08
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, discreet, past door de brievenbus

Arnhem
3 mei 2018 16:57
Klant waardering: zeer tevreden
Super handig dat het door de brievenbus past!

Spierdijk
2 mei 2018 21:25
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, makkelijk in gebruik.

Diepenbeek
25 apr 2018 19:46
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte levering

2100
24 apr 2018 21:45
Klant waardering: zeer tevreden
Prima!

Enschede
24 apr 2018 20:48
Klant waardering: zeer tevreden
Het is ideaal door de brieven bus... er is geen 1 die weet dat je het hebt gekocht wand je hoeft er niet de deur voor uit en je hoeft er niet voor thuis te blijven

Bolsward
23 apr 2018 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Prima! Snelle bezorging de volgende dag al binnen.

Langezwaag
22 apr 2018 15:00
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt gewoon door de brievenbus gedaan, heel fijn!

Purmerend
13 apr 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging door de brievenbus

Venlo
13 apr 2018 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Zoetermeer
12 apr 2018 23:50
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en discrete levering

Doetinchem
12 apr 2018 23:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel prettig de sensitesten, je weet precies wanneer je ovulatie is.

Hoorn
12 apr 2018 10:51
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel in huis!

Langezwaag
11 apr 2018 19:17
Klant waardering: tevreden
Goede service en snel geleverd.

Assen
11 apr 2018 10:50
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en anoniem in huis

Bergeijk
9 apr 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Bilzen
9 apr 2018 13:50
Klant waardering: zeer tevreden
Er staat niet op dat het van sensitest komt dus niemand ziet het! Erg prettig.

Almelo
9 apr 2018 12:38
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Zevenaar
3 apr 2018 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Super

Voorst
29 mrt 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Was de volgende dag al binnen en past door de brievenbus.

Hoorn
27 mrt 2018 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en goed.

Zwolle
26 mrt 2018 20:32
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en handig via de brievenbus ontvangen

Rotterdam
26 mrt 2018 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Het werd heel vlug bezorgd.

Maldegem
26 mrt 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Voor de bezorging heb ik geen opmerkingen. Was optijd aangekomen. Gewoon in de brievenbus

Ham
19 mrt 2018 08:17
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het anoniem wordt verzonden

Eijsden
18 mrt 2018 21:27
Klant waardering: tevreden
Aan het pakketje is niet te zien wat het is.

Den Haag
8 mrt 2018 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten werden stipt op de voorziene afleverdatum afgeleverd.

Leuven
4 mrt 2018 12:47
Klant waardering: tevreden
Goed

27 feb 2018 22:03
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en makkelijk besteld, net zo snel en makkelijk geleverd.

Doorn
20 feb 2018 13:03
Klant waardering: zeer tevreden
Met 1 dag in huis

Utrecht
19 feb 2018 19:17
Klant waardering: tevreden
Goed

West Brabant
15 feb 2018 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging is prima in orde

Ede
14 feb 2018 15:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging, geen reclame op de envelop

14 feb 2018 09:42
Klant waardering: zeer tevreden
Helemaal goed. Goed bedekt zodat niemand weet wat het is en waar het vandaan komt en dat is toch wel echt heel fijn als je het geheim wilt houden.

Amsterdam
13 feb 2018 20:25
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Nijmegen
12 feb 2018 11:34
Klant waardering: zeer tevreden
Super tevreden. Kan in de brievenbus dus hem niet niet thuis te blijven EN zeer belangrijk het zit in een omslag en je kan niet zien wat er in zit.

Beigem
10 feb 2018 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
De volgende dag in huis, top

Purmerend
8 feb 2018 21:20
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Eemnes
1 feb 2018 19:37
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Het product werkt heel fijn, het geeft duidelijk aan wanneer de piek is. Tot nu toe 3x zwanger geworden mede dankzij deze testen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het gaf mooi de piek aan, duidelijk!

Klant ervaring: zeer tevreden
Makkelijk en snel in gebruik.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het product heeft gedaan wat het moest doen en ik zou het opnieuw gebruiken.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik heb plastic bekertjes gekocht om urine in op te vangen. Dat maakte het voor mij erg makkelijk in gebruik. Ik gebruikte ook de app Clue, maar mijn verwachte ovulatie van de app was eerder dan de positieve uitslag van deze test. Ik maakte me wel zorgen hierdoor, maar toen de test positief werd, was ik opgelucht. Nu hopen op de volgende positieve uitslag van de zwangerschap dipstick test. Fingers crossed.

Klant ervaring: tevreden
Bij mij is het vinden van een ovulatie erg lastig en is het denk ik niet helemaal vergelijkbaar met andere vrouwen. Mijn vriendinnen zijn er allemaal super enthousiast over. Bij ons duurt het allemaal gewoon wat langer denk ik.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik kan perfect zien wanneer ik ovuleer. Als het nodig is zal ik de testen zeker vaker bestellen, hoewel ik natuurlijk hoop dat dat niet nodig is en een Sensitest zwangerschapstest aangeeft dat ik zwanger ben.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen
Over Sensitest
Onze online winkel
Onze producten

De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2019.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.